HELYE VAN A WEBEN!

Weboldal 
Készítés

A weboldal készítésnek rengeteg módja létezik, a hagyományos programozott honlapokon át a tartalomkezelő rendszeren (pl. Wordpress , Drupal ) keresztül egészen, a mostanában egyre többet reklámozott "ingyenes" weboldal készítésig. Ha belegondol mennyibe kerülnek az "ingyenes" honlap készítő rendszerek állandó reklámjai, amit természetesen kizárólag üzleti érdekből reklámoznak. Hamar beláthatja, hogy ezek a megoldások végeredményben többe fognak kerülni, mint egy a tulajdonában lévő saját domain név alatt futó weboldal.

Weboldal készítés a céges bemutató oldaltól, a komplex rendszerekig. Statikus- vagy CMS rendszer korlátlan lappal.

Mi professzionális, akár teljesen egyedi weboldalakat készítünk Önnek, legyen szó a céges weboldalaktól kezdve, egészen az egyetlen termék promóciózásához készült landing page-ig.

Az általunk készített weboldalak jellemzői

Csapatunkban van olyan szakember, aki lassan 20 éve webes fejlesztéssel foglalkozik!
A legmodernebb technikák felhasználását kombináljuk trendi megjelenéssel, amihez kizárólag, csak a nagyobb ügynökségek által használt professzionális szoftvereket használjuk. A felhasznált rendszerek ugyan meglepően magas havi költséget jelentenek, azonban a valóban profi munkához elengedhetetlenek és lehetőséget biztosítanak a gyors haladásra. Mivel a díjak alapja mindig a ráfordított idő, így a korábban említetteknek köszönhetően versenyképes ajánlatot fogunk adni, és elégedettebb lesz az eredménnyel, erre garanciát vállalunk.

Mobil és keresőbarát

A weboldala látogatóinak jelentős része a keresőkből jön, és több, mint 50%-a mobil eszközről.

Gyors és stabil

Legyen szó egyszerű céges bemutató oldalról, vagy akár egy népszerű blogról, fontos, hogy folyamatosan elérhető legyen.

Cége arculatához igazított

Tükrözze webes megjelenése is cége profizmusát.

Ügyfélszerzés orientált

A vásárlások 60%-a az internethez kapcsolódik . Ha nem is árul közvetlenül semmit a neten, akkor is fontos, hogy szolgáltatásait megtalálják.

Weboldalkészítés árak

azaz mennyibe fog ez nekem kerülni

Csak mondja el, hogy milyen weboldalra lenne szüksége, milyen elképzelései vannak és kész megoldást adunk Önnek. Mi Minden terhet leveszünk a válláról! Tudjuk, hogy minden igény különbözik a másiktól, emiatt egyedi weboldal készítésre képtelenség pontos listaárat adni, de mivel fontosnak tartjuk, hogy legalább kiinduló pontot adjunk, egy olyan weboldal amit éppen néz akár 120.000 Forint alatt is megvalósítható.

Várjuk megkeresését Üzenetben ,vagy hívjon minket a +3620 441 26 93-es, valamint a +3630 970 21 46 számokon.

Előre egyeztetett időpontban Budapest IX. kerületi műhelyünkben fogadjuk egy személyes konzultációra.


További Informatikai és Marketing megoldások kis- és középvállalkozásoknak www.hoplapp.com