KATTINTS A KÉPRE ÉS NÉZD MEG MI AZ INVIT 1 PERCBEN


KÖZÖSSÉGI
Interaktív Meghívó és helyi megjelenítő rendszer

Eseményed saját, egyedi alkalmazása pár kattintással

Rendezvény támogató megoldás amely segít a vendégek meghívásában,  az információk továbbítástól indulva  az egyéni igények megszavazásán túl , a QR kódos beléptetés és ruhatár kezelésen át a  Kvíz játékok lebonyolításán keresztül egészen a zeneszámok megszavazásáig majd automatikus lejátszásáig, fejléces emlékképek vagy selfie box nyomtatásáig és dia vetítésig mindenben amiben szeretnéd. 

Mitől lehet egy digitális meghívóból közösségi platform?

Közös zene választás

Közös játékok, kvíz

Közös diák vetítése

Emlékkép bázis

Szavazási lehetőségek

Instant chat mindenkivel

Esküvőktől a táborokon keresztül, céges rendezvényeken át egészen a házibulikig.

Rendszerünk kialakításának és árazásának köszönhetően az 5 fős házibulik lebonyolításában ugyanúgy segítségedre lehet mint egy több száz fős konferencián vagy egy egyhetes táborban. 

Élmények amik mind az INVIT rendszer részei

HELYI MEGJELENÍTŐHÖZ NINCS SZÜKSÉG TELEPÍTENI VAGY BONYOLULT BEÁLLÍTÁSOKAT ELVÉGEZNI !!! CSAK EGY LINKRE KELL KATTINTANI OKOS TÉVÉN, LAPTOPON, TABLETEN!!!  

Automatikus Jukebox
A meghívóból mindenki tud zenét kérni, amit szívesen meghallgatna. A többi résztvevő szintén kérhet zenét, illetve szavazhat a mások által kértekre. Az aktuálisan legtöbbet szavazott zene automatikusan elindul , kijelezve, hogy ki kérte, és hogy ki szavazott rá. A zene végén automatikusan indul a következő
Ingyen Selfie BOX és Azonnali  emlékkép nyomtatás.
Csinálj saját selfie boxot egy laptopból vagy tabletből. Csak nyisd meg a megfelelő linket egy számítógépen amihez nyomtató kapcsolódik. A selfiebox egyből odaküldi a képet SŐT bárki a meghívójából feltölthet egy képet, kép aláírást adhat hozzá . A nyomtató beavatkozás nélkül automatikusan kinyomtatja a fotót. Kézírásszerű  dátummal, a rendezvény nevével, képaláírással és  a beállított képpel vízjelezve.   
Profi kvíz játék
 A játékvezető az INVIT meghívójából kezelheti a játékot, indíthatja a kérdéseket, illetve az eredmény kijelzőt kezelheti. A többi vendég a saját INVIT meghívójában szavazhat, illetve láthatja eredményeit. Az eredmény kijelző szintén lehet egy hagyományos okos TV is a megfelelő INVIT linket elindítva.
Automatikus dia vetítés, a vendégek képeivel is
Az INVIT rendszerébe építettük az ismert edisplay.hu megoldásunkat is. Ez azt jelenti, hogy bármilyen kijelzőből elektronikus hirdetőtáblát készíthetsz. Jóváhagyás után a vendégek által fentöltött fotók is bekerülnek az automatikus dia vetítésbe.  
QR Beléptetés közvetlen a meghívóból
A beléptetés külön telepített tabletről, vagy közvetlen az alkalmazásból elvégezhető, külön statisztikákban követhető. Az érvényesített meghívókhoz figyelmeztető üzenetek kapcsolhatók a szervezők részére. Ezzel pontos képet kapunk a megérkezett vendégekről, fellépőkről VIP vendégekről. Illetve a már felhasznált belépőkről 
Sorsolás, tombola
Rugalmasan használható sorsolás, a jelenlévő vendégek automatikus betöltésével, vagy manuális tombola jegyek bevitelével.
Ültetés, asztaltérkép
Villámgyorsan beállítható az ültetésrend. A vendégek meghívójukból azonnal látják melyik asztalnál ülnek. A party játékok is történhetnek asztal összegzéssel az egyéni összegzésen felül. 
Zenekérés lista a DJ-nek
A meghívóból mindenki tud zenét kérni, amit szívesen meghallgatna. A többi résztvevő szintén kérhet zenét, illetve szavazhat a mások által kértekre. A dj listát lát a legtöbbet kért zenékről, hogy ki kérte és ki szavazott

Digitális meghívó alapfunkciói

Rendezvényekhez igazodó design
Esküvői meghívó, vagy információgazdag céges bemutatás? Használd a borító tervezőt és válassz hozzá illő szín és betűtípus sablont. A vendégek profilkép helyett saját "avatart" is készíthetnek.
Menetrend - Idővolnal
Könnyen áttekinthető menetrend a rendezvényre vonatkozóan. Csak add hozzá a pontokat a rendszerünk mindent automatikusan a helyére teszt
Gyakran ismételt kérdések
Könnyítsd meg a dolgod. A leggyakrabban felmerülő kérdéseket és válaszokat csak add meg, hogy mindenki azonnal a kellő tudás birtokába kerüljön
Kérdőívek
Kíváncsi vagy ki hányra érkezik? Kinek milyen ételallergiája van? Ki mit csinálna szívesebben? Hozz létre  kérdőíveket és a lehetséges opciókat
Rendkívül könnyen használható 
Rendszerünket nem kell letölteni, megtanulni használni. A saját linkjére kattintva azonnal egy áttekinthető mobil alkalmazás szerű oldalt kap.
Azonnali visszajelzések
Az INVIT közösségi rendezvény platformon mindenkinek névre szóló meghívója van.  A rendezvény létrehozója valamennyi interakciót azonnal, meghívotthoz köthetően kap vissza. 
PWA mobil alkalmazás
Nem kell letölteni semmit! A rendszer böngészőben fut, de ha az esemény oldalát a kezdő oldalához adod 1 kattintással, úgy használhatod,  mint bármelyik másik alkalmazást, azonnali értesítésekkel, ha bármilyen változás történt az eseménnyel kapcsolatban
Rendezvény chat
A rendezvény résztvevői anélkül beszélgetést kezdeményezhetnek, hogy egymás elérhetőségét előzetesen ismerték volna. 

Most már felmérést/szavazást is tudsz indítani INVIT meghívódból, aminek a kijelzőjét szintén meg tudod jeleníteni helyi eszközödön. 

Az INVIT rendszere már rendelkezik digitális ruhatár funkcióval is. Ruhatárjegyek automatikus nyomtatása, kezelése, ruhatár helyek optimalizálása - alkalmi esetekre is.  QR-kódos ruhatár kezelés. 

Kész megoldást keresel, valamint hogy minden eszközt vigyünk (selfie box, kivetítők, hangtechnika) ?

Ha nem csak a rendszert szeretnéd igénybe venni a saját eszközeiddel, hanem szeretnéd, hogy mindent beállítsunk Neked, Egyedi designt készítsünk a meghívóhoz, és  meghívjuk a vendégeket, a helyszínre pedig mi vigyünk minden szükséges eszközt. Sőt még hostesseket is biztosítsunk akkor használd a konfigurátort, és nézd meg azonnal az ajánlatunkat.

Ingyenes? IGEN!

Rendszerünket Ingyenesen is szabadon használhatod ha csak egy trendi digitális  meghívót szeretnél.  De profi rendezvényhez válassz profi csomagot! 

Az adatok szabadon feltölthetők, azok nem vesznek el. A csomagok közötti különbség az alkalmazásban való megjelenésben tér el. Így, ha menetközben, akár az esemény ideje alatt meggondolod magad, csomagváltás után azonnal elérhető válnak az információk mindenki számára az alkalmazásban is.

Ingyenes Ízelítő

0

/HUF

/ esemény

Ingyenes online meghívó, és kipróbálhatod az extrákat is.

Funkciók az alábbi korlátozással érhetők el

- Korlátlan vendégszám

- Minden meghívott 1db számot kérhet 

- Minden meghívott 1db képet tölthet fel diavetítéshez (File limit : 30db)

- 3db menetrend pont megjelenítése

- 3db GY.I.K kérdés és válasz megjelenítése

- 1db Kérdőív  megjelenítése

- Max 5db kvízkérdés 

- Max 5db Emlékkép automatikus nyomtatása INVIT vízjellel 

- 1db letölthető tartalom megjelenítése

- INVIT fejléc és lábléc, INVIT reklámsáv

-Esemény létrehozásától az adatok tárolása 2hétig

PRO csomag

15 000 Ft

/esemény

Dobd fel a házibulit

A funkciók kevésbé korlátozva, de a reklámok maradnak. 

- Korlátlan vendégszám

- Korlátlan számkérés

- File limit : 100db

- Korlátlan menetrend pont

- Korlátlan GYIK

- Korlátlan Kérdőív

- Korlátlan kvízkérdés feltöltése

-Max 20 kvízjátékos 

- Korlátlan emlékkép automatikus nyomtatás INVIT vízjellel

- INVIT fejléc és lábléc, INVIT reklámsáv

-Esemény létrehozásától az adatok tárolása 4hétig

PRO Extra csomag

89 000 Ft

/esemény

Saját, egyedi  alkalmazás az összes létező extra funkcióval reklámok nélkül egyedi designnal

Minden funkció elérhető korlátozások nélkül ! 

- Saját kvíz kérdések feltöltése vagy  választása a többezer előre feltöltöttből

-File limit : 300db

- Saját kinézetű alkalmazás, saját fej és láblécével, alkalomhoz választható színvilággal és kezdő oldallal, reklámok nélkül

-QR kódos beléptetés

-Számkérés lista a DJ-nek

-Saját vízjeles emlékkép nyomtatás

- Esemény regisztrációs felület

-Esemény létrehozásától az adatok tárolása fél évig

-Esemény adatinak exportálása rendezvény napló formájában.

INVIT mint szolgáltatás

Egyedi ajánlat

/alkalom

Használd a konfigurátort és azonnal meglátod mennyibe kerül ha : 

-Kapsz egy saját asszisztens aki minden adatot feltölt és kiküld, egyeztet veletek

- Minden szükséges eszközt a helyszínre szállítunk, beüzemelünk, és ott maradunk amíg szeretnétek

-hostesseket biztosítunk

Átlagos válasz időnk 2órán belül !

Lépj velünk kapcsolatba

+36202231833

Az INVIT is a YOS.hu terméke, folyamat automatizálás, lean digitalizálás, egyedi adatbázis rendszerek. www.yos.hu