HOGYAN LEHETEK A GOOGLE ELSŐ TALÁLATA?

SEO
Kereső optimalizálás

Hogyan kerülhet a Google organikus (nem fizetett) találati lista élére?

Volt-e olyan eset, hogy Ön vásárolni szeretett volna valami olyat, amiben korábban még nem volt tapasztalata, és nem keresett rá a Google-ben? 

Ugye Ön is megnézi az első találatokat?

A Google sikerének egyik titka, hogy amikor valaki keres, akkor a legrelevánsabb találatot jeleníti meg. Ön tehát bízni fog a Google-ben, mert tudja, a releváns találatoknak köszönhetően hamar megtalálja amit keresett. 

Az elmélet rendkívül egyszerűnek hangzik. Legyen a tartalmunk releváns az adott keresésekre!

Sajnos a megvalósítása rendkívül összetett feladat. A piacon maradás miatt, szinte minden online elérhető vállalkozásnak célja azonos: "Én legyek az első a Google találati listájában!" Keresőoptimalizálás nélkül ez teljesen kizárt. A keresőoptimalizálás más néven SEO egy komplex feladat, mert a Google folyamatosan fejleszti algoritmusait, hogy meg tudja állapítani melyik oldal a legrelevánsabb. A tartalom keresőbaráttá tételén kívül rendkívül sok technikai feltételnek is meg kell felelni, hogy a keresőmotor úgy értékelje oldalunkat, hogy az a relevancián kívül megfelelő felhasználói élménnyel is társul. Összetett csapatunkkal a webes technikák valamennyi területét lefedjük .

Mindenünk megvan ahhoz, hogy weboldalát az első oldalra helyezzük és ott is tartsuk!

Ugyanakkor azt figyelembe kell venni, hogy ez egy hosszú és kompromisszumokkal teli feladat. Mivel a legtöbb konkurenciájának a célja azonos, pontosan meg kell határoznunk a célpiacot, elemezni kell, hogy adott célpiacra milyen keresési szokások jellemzőek. Meg kell vizsgálnunk, hogy a weboldalától kezdve egészen a tárhely szolgáltatójáig megfelel-e azoknak a feltételeknek amelyek elősegítik a célját. Meg kell érteni, hogy a legkézenfekvőbb megoldások nem mindenképpen vezetnek eredményre, és olyan kreatív/alternatív stratégiát kell kidolgozni, ami sikerre viheti a projektet.

A Google a világ legjobb szakembereivel azon dolgozik, hogy ne feltétlenül az kerüljön a lista elejére aki minden trükköt megtesz hogy ott legyen, hanem az, akinek az adott keresés alapján valóban ott a helye.

Ezért ha bárki "verhetetlen árakon" garantálja az első helyet, azt fenntartásokkal kezelje. Vannak ugyan az úgynevezett "black hat" keresőoptimalizálás módszerek, ami nagyjából a kiskapuk kijátszását jelenti. De amint a Google robot úgy látja, hogy Ön ilyeneket használ, és felrakja egy büntető listára, szinte biztos lehet benne, hogy jó hosszú ideig nem fog újra az első oldal közelébe sem kerülni. (A "black hat" kifejezés abból ered, hogy a régi western filmekben a rosszak mindig fekete kalapban voltak.)

A megfelelő keresőoptimalizálás eléréséhez elképzelhető, hogy Önnek tartalommal is ki kell egészíteni weboldalát, illetve szinte biztos, hogy a meglévő tartalom egyes részinek átfogalmazása is elengedhetetlen.

Cégünk ezekben a feladatokban is segítségére lesz, legyen szó akár CMS rendszerrel létrehozott, akár kódolt (statikus vagy dinamikus) tartalomról. Természetesen vannak egyszerű online is elérhető tesztek és leírások, hogy mit kell megtenni , azonban biztos lehet benne, az első pár oldalon található weblap ezeken már átesett, így sajnos ezek megvalósítása kevés lesz a sikerhez.

Számos olyan eszköz is létezik azonban ami valós segítséget jelenthet, azonban az előkelő helyek hatalmas reklámértékével arányosan ezen eszközök havi díja is rendkívül magas.
A webpromo.hu, ezen professzionális eszközök igénybevételével, valamennyi létező lehetőséget kihasználva támogatja ügyfeleit. 

Google SEO, kereső optimalizálás árak

azaz mennyibe fog ez nekem kerülni

Csapatunk a teljes keresőoptimalizálás folyamatában segítségére lesz. Első alkalommal egyeztetünk arról, hogy mik az elképzelései. Ezután megvizsgáljuk a piacot, a lehetőségeket és kidolgozunk egy stratégiát, illetve nyomon követjük. Folyamatosan monitorozzuk a piaci mozgást és megtesszük a szükséges beavatkozásokat. A fent leírtak figyelembe vételével érthető, hogy a keresőoptimalizálásra képtelenség pontos árat adni, illetve minden alkalommal egyedi ajánlatot dolgozunk ki, de kiindulópontként érdekes lehet, hogy egy oldal egyszeri átnézése, javaslatok és oktatás már 50.000 forinttól elérhetőek.

Várjuk megkeresését Üzenetben ,vagy hívjon minket a +3620 441 26 93-es, valamint a +3630 970 21 46 számokon.

Előre egyeztetett időpontban Budapest IX. kerületi műhelyünkben fogadjuk egy személyes konzultációra.


További Informatikai és Marketing megoldások kis- és középvállalkozásoknak www.hoplapp.com